Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu evgin çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bapnın estetik örgüsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları üzere yapı emniyetliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Her ahit sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya yahut diğer bir pürüz bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son kadar ciddi bir öneme sahiptir.

Zihinsel mânialı, mevkuf veya ıslah edilenlerin barındığı, yetkili personeli ruzuşeb uhde başında olan ve yangın yahut sair ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına müsaade verilir.

Kaçış bağırsakin kullanılmasına onay verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ancak basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve başka binalarda 125 mm' den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü indinde örek, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate tuzakınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan esrarın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek Yangın kapısı istanbul fi yatı muhtevain bapnın sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page