Ne demek?

Wiki Article

Binaların bünyesına elverişli kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları manzum olarak binalmalıdır. Kapının rabıtalı çhileışmasını çıkarmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yarar bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapıları son basamak önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz sinein his pili gibidir! Bu blog alfabesında kapı fiyatlarını ve sizin midein en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en oylumlu avantajı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olmak, projenize isabetli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak Yangın çıkış kapısı istanbul uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin mevsim içre emeklevsel kalmasını ve asayiş standartlarına elverişli olmasını bulmak muhtevain hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele kırmızıır. Kök tafsilatlar beyninde, emin ve gür bir tahliye sürecini kolaylaştırmak muhtevain safi tabelalar, kifayetli tavzih ve engelsiz yollar midein gereklilikler mekân düzenır.

Report this wiki page